Roller Coaster Typer
Du kan høre den velkendte klikkende lyd , da coaster letter op ad bakke , lige før det kaster dig over toppen. Dine hænder er i luften, da hastigheden af ​​vinden piske forbi dig . Rutsjebaner har været spændende mennesker i årtier som hovedattraktionen på forlystelsesparker rundt om i verden . Og som teknologien har ændret sig gennem årene, så har de forskellige typer af rutsjebaner bliver skabt . Rutsjebaner

I begyndelsen af ​​1900'erne, blev der rutsjebaner bygget baseret på design af jernbaner. De brugte limtræsbjælker og strukturer med fladskærms stålskinner knyttet til spor, små biler kunne rejse med hastighed og grovheden af ​​de forskellige dråber. I dag , rutsjebaner er ikke så slanke eller hurtig som de fleste moderne dag gys forlystelser . Men mange finder deres nostalgi og klassisk look til at være et gys for øjet.
Steel Roller Coaster

Steel rutschebane design revolutionerede coaster og temapark industrien. Oprettelse af coastere med stål tilladt designere til at tilføje mere hastighed, vrider , vender sig , loops og proptrækkere til turen. Sporene var lavet af stål, hvilket gjorde turen mere glat. Understøtter lavet af stålrør også tilladt designerne at bruge mindre støtter og fylder mindre i parken. Det hjalp dem også gøre højere bakker og hurtigere dråber. Stål rutsjebaner gav designere en chance for at bruge deres fantasi , når du opretter forlystelser
Inverted Roller Coaster

første omvendte rutschebane , "Batman : . The Ride "i Six Flags , blev oprettet i begyndelsen af ​​1990'erne. Det nye design blev inspiration for mange fremtidige rutsjebaner og gys forlystelser så godt. Disse typer af rutsjebaner er konstrueret således, at passagererne ride i biler, der er ophængt under sporet skinner i modsætning til på toppen af ​​dem . Disse ture giver fornemmelsen af ​​at flyve , da der ikke er noget under rytterens fødder. De fleste af disse coastere er lavet af stål og er undertiden hjulpet af motorer eller fremdrift og kan omfatte snoninger og løkker.
4th Dimension Roller Coaster

4th Dimension Roller Coaster eller 4D coaster , blev skabt af Arrow Dynamics og er en af ​​de nyere og mere populære typer af coastere . I stedet for to løbeskinnerne , rutschebane toget kører på fire skinner. De sædvanlige skinner anvendes til toghjul til at køre. Sideskinner på ydersiden eller under sektion af de vigtigste skinner bruges sammen med skralde tandhjul og links, der kan vende eller dreje togvogn i forskellige retninger. Denne evne giver rytteren en anderledes oplevelse , da bilen vil ændre holdninger i hele turen. Det giver designere en chance for at ændre de typiske tur forventninger og også programmere coastere , så turen kan være forskellige hver gang .
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil