Hvad er Life Cycles af Mariehøns & Sommerfugle
? Mariehøns og sommerfugle er medlemmer af klassen Insecta . Mens de to insekter varierer betydeligt i udseende og biologi , har de bemærkelsesværdigt lignende livscyklus . Hver går gennem fire livsstadier , eller instars : æg , larve , puppe og voksen. Både mariehøns og sommerfugle generelt har mere end et kuld om året, men det kan variere fra sted og klima som reproduktion er bremset eller standset køling temperaturer. Egg

Mariehøns normalt deponere deres æg på undersiden af ​​et blad , i nærheden af ​​en fødekilde , såsom bladlus eller mider . Hunnerne kan lægge mellem 200 og 1.000 æg, men generelt i mindre klynger af 10 til 15 æg pr placering. Æggene er små, gul og spindel -formet, cirka 1 mm i størrelse. Ligesom mariehøns , sommerfugle ofte deponere deres æg på undersiden af ​​et blad. Æggene varierer meget i størrelse mellem arterne , men alle er enten kugle-eller ægformede .
Larva
Caterpillar eller larvestadiet af sommerfuglen livscyklus

Ladybug Æggene klækker i blød , flad og langstrakt larver, der ligner miniature alligatorer . Straks efter klækningen , begynder de fodring på deres bytte. I denne fase , de fælde eller kaste deres hud mange gange og er vokset fra omkring 1 mm til 4 til 7 mm i 10 til 30 dage. Sommerfuglelarver , almindeligvis kendt som larver , også begynde fouragere for deres foretrukne fødekilde - oftest plante blade - umiddelbart efter klækning. Ligesom mariehøne larver , larven har tre sande par ben, men det har også op til seks par prolegs .

Pupa
Monarch sommerfugle vej ud af en puppe

Efter et par uger , mariehøne larve tillægger et blad for at begynde den endelige proces af forvandling til en voksen mariehøne . Afhængig af temperaturen , voksne mariehøns komme ud af denne fase efter tre til 12 dage . Butterfly larve , som mariehøns ofte klæbe til undersiden af et blad til at begynde puppe fase. I modsætning til mariehøns , sommerfuglelarver danne en hård kokon , eller puppe , for beskyttelse. I denne fase , sommerfuglens vinger dannes og kan ofte ses foldet mod længden af ​​kroppen.
Voksen

I fjerde og sidste fase , huden af mariehøne puppe opdeler åben og en fuldvoksen mariehøne opstår. I første omgang vil være bleg , eller pink, og blød, men snart bliver den mørkere som skallen hærder . En voksen mariehøne vil leve i uger og endda måneder. Den voksne sommerfugl fremgår af de puppe efter tilbygningen er tilendebragt . Vingerne er våde og bløde og kræver normalt tre til fire timer , før sommerfugl kan flyve. Levetiden for en sommerfugl varierer betydeligt fra art .
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil