Rock Sampling Tools
Studiet af sten og jord kaldes geologi . Mange forskellige værktøjer anvendes i geologi til at tage stenprøver , afhængigt af hvor prøven bliver taget . Rock prøveudtagning foretages for videnskabelige og kommercielle årsager. NASA tog prøver af sten fra månen for at vurdere egenskaberne af månens materialer. Mineralske virksomheder tager prøver fra potentielle mineområder at vurdere, om det vil være rentabelt at minen. Rock Hammer

omtales som en sten hammer eller geologisk pick, dette værktøj er en alsidig håndholdt enhed, der kan hjælpe geologen ekstrakt stenprøver . Værktøjet er udformet som en hammer med et greb i den ene ende . Den anden ende er sat til et dobbelt formål. Den ene side af hovedet ligner en almindelig hammer . Dette bruges til at opdele åbne sten for at komme på mineraler og malm indeni. Den anden side af hovedet er tilspidset i en mejsel. Dette bruges til at chip sten væk fra en større overflade . Sten hammeren er designet til at spare geolog tid ved at eliminere behovet for at skifte værktøj ofte. Rock hamre kommer fremstillet af forskellige materialer og i forskellige størrelser til at beskæftige sig med en række forskellige typer af rock.

Auger

Rock prøver ikke altid kommer fra overfladen af jorden. Prøver også fra i jorden . For at nå disse prøver , geologer nødt til at bore et hul . En snegl er et værktøj, der anvendes til at bore en kort hul i enten sten eller jord . Håndholdte sorter er almindeligt anvendt i isfiskeri, og der er motoriserede sorter, der ofte bruges i kommercielle aktiviteter. Sneglen virker ved at spinde som en proptrækker . Dette bringer mineraler og jord til overfladen efter de roterende knive. Denne proces er ideel til at tage stenprøver som sneglen bringer materialet op til overfladen. Når du bruger en motoriseret sort, er det dog nødvendigt at bruge forsigtighed, da smøring og olie fra værktøjet kan ødelægge stenprøver .

Containere

En væsentlig redskab af rock prøveudtagning er en ordentlig beholder til at placere prøven i. De fleste almindeligt anvendte er klare plastikposer. Disse kommer i en række størrelser og rock kan ses gennem plasten til hurtig identifikation. Nogle stenprøver kræver dog at transporteres og opbevares nedsænket i vand. Nedsænke nogle rock prøver i vand vil bremse oxidation proces. Når det opbevares på denne måde , er stenprøver placeres i enten glas eller plastkasser , der er gummi - forseglet for at forhindre fordampning og kontaminering udefra elementer .
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil