Sådan Grade Over High Water Borde
Knapheden på ubebyggede arealer i nogle områder har ført til bygning af boliger på steder med højt grundvandsspejl . Vand tabeller er den øvre del af grundvandsstrømmen gennem jord . Jorden under dette punkt er stærkt mættet , hvilket gør det vanskeligt at opbygge solide strukturer på og over dette punkt. Men med brugen af en metode til jord grading over høje grundvandsspejl , kan bygherrer skabe et solidt grundlag for nye structures.Things du har brug
motorgrader eller bulldozer
Drain rørsystem
Sump pumpe hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Opret en skrånende bank væk fra den fremtidige struktur fundament ved hjælp af en motorgrader eller bulldozer . Karakteren procentvise hældning afhænger af mængden af plads mellem struktur fundament og nærliggende gade. Lille afstand kræver en stejl skråning , som 20 procent , mens større områder kan have mindre skråninger , såsom 3 procent. Hvert job site er unikt, baseret på dens rådighed afstand .
2

Grade strukturen planlagte basisareal til en næsten helt flad overflade med motorgrader eller bulldozer . Denne flad overflade vil sikre et niveau begyndelse for strukturen fundament .
3

Installer dræning rør i jorden , der vil opholde sig under strukturen fundament . Sørg for, at enhver udtømning vand forretninger er korrekt placeret på skråningen kant , så højt grundvandsspejl vand til at flyde ud til gadens kommunale afløb .
4

Installer en sump pumpe til at flytte vandet gennem afløb system. Find sump pumpen på ydersiden af strukturen fundament for at tillade adgang til reparation og udskiftning. Dræning og sump -systemet effektivt at sænke vandspejlet for nærområdet.
5.

Kontroller, at de sorterede hældningen er stadig intakt efter installation af afløb for at sænke vandspejlet . Kør motorgrader eller bulldozer på tværs af skrånende område igen . Eventuelle områder, som kræver en klippe og fylde med jord vil være oplagt som maskinens blad bevæger sig hen over overfladen . Tilføj jord til utilsigtede huller, foretaget af dræning installation. Udjævne eventuelle jord uplifts med maskinens klinge .
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil