# >> Hobbyer, spil >  >> hobbyer >> andre Hobbyer
Hvordan laver modellervoks uden varme
modellervoks er en enkel, formbart materiale. Flere opskrifter til modellervoks inddrage opvarmning ingredienser på et komfur eller bage dem i ovnen . Mens disse opskrifter fungere fint , de er ikke så børnevenlige som no- kok opskrifter. Et par no- varme modellervoks opskrifter er til rådighed, så eksperimentere med dem for at finde ud af hvilken en der fungerer bedst for you.Things du har brug
Salt
Vegetabilsk olie
Mel
Majsstivelse
Levnedsmiddelfarvestof (valgfrit)
salat olie myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Opskrift # 1
1

Tilsæt 1 kop salt , 2 tsk. af vegetabilsk olie , 1 kop koldt vand, 3 kopper mel og 1 spsk. frugtfarve (hvis du ønsker at gøre farvet ler ) til en skål.
2

Tilsæt 2 spsk. af majsstivelse til mix efterhånden som du ælte det. Fortsæt æltning indtil teksturen af ​​blandingen ligner rå brøddej .
3

Brug modellervoks til at oprette objekter. Opbevar alle rester ler i lufttætte beholdere , og hvis det er muligt , opbevares i køleskab leret for bedste holde.
Opskrift # 2
4

Tilføj 4 kopper mel, 1 kop salt, 1/2 kop af salatolie og 1/2 kop vand i en skål.
5

Bland ingredienserne med hånden, indtil de har en brøddej -lignende konsistens.

6

Brug modellervoks til at oprette objekter. Opbevar alle rester ler i lufttætte beholdere , og hvis det er muligt , opbevares i køleskab leret for bedste holde.
Opskrift # 3
7

Tilføj 2,5 kopper mel, 1 kop salt og 1 kop vand til en skål.
8

Bland ingredienserne med hånden, indtil de har en brøddej -lignende konsistens .
9.

Brug modellervoks at skabe objekter . Opbevar alle rester ler i lufttætte beholdere , og hvis det er muligt , opbevares i køleskab leret for bedste holde.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil