# >> Hobbyer, spil >  >> hobbyer >> antik
Sådan Clean Depression Glass
Depression glas refererer til glasvarer , der blev lavet i USA overalt fra 1920 til omkring starten af ​​Anden Verdenskrig. Disse blev benævnt "Great Depression Years ", så derfor navnet " Depression Glass ". Depression glas blev solgt i dime butikker og fundet som give- a-vis i korn-kasser . Selvom betragtes som en temmelig billig glas , har de smukke uigennemsigtige farver gjort det meget collectible.Things du har brug
Sink eller parabol pan
Blød håndklæde eller en klud
Mild flydende dishsoap myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Læg et blødt håndklæde eller en klud som en foring i bunden af ​​din vask eller parabol pan til at blive brugt som en pude til dit stykke depression glas. Tilføj stuetemperatur vand i vasken eller gryde og lad din stykke af depression glas bare suge i en kort periode . Brug en blød tør håndklæde eller klud til at tørre tør forsigtigt.
2

Gentag trin 1, hvis dit stykke karneval glas, som ikke var rengøres grundigt , men denne gang tilføje en lille mængde af mild flydende opvaskemiddel og lad det suge i sæbeopløsning. Du kan endda bruge en blød vaskeklud til at gnide genstridige områder meget forsigtigt.
3

Check med en antikvitetshandler , der har specialiseret sig i depression glas , hvis din brik skal have ekstreme rengøringsmetoder administreret.

4

Opbevar din depression glas i polstrede eller beskyttende beholdere. Polstringen skal være klude eller filt og ikke plastik eller bobleplast . Må ikke opbevares eller vise din depression glas i meget varmt direkte sollys .
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil