# >> Hobbyer, spil >  >> hobbyer >> syning
Sådan Tag i nakken på en Shirt
Når en halsudskæring bliver strakt ud, eller du ønsker at refashion en skjorte for nogen mindre, bliver du nødt til at tage i nakken. Regne ud, hvordan du gør dette har stavrede mange skræddere og syersker . Selvom du bliver nødt til at tage ud tøjet for at få nakke og skuldre til at ligge jævnt og passer til den måde, du ønsker , idet der i halsudskæringen kan være nemmere end du thought.Things du har brug
shirt , der skal ændres
Opsprætter
symaskine
Sakse
Lige ben
shirt med halsudskæring at matche
Iron myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern ærmer bruger en opsprætter til at trække sig ud stingene . Sæt til side til senere brug.
2

Brug opsprætteren at åbne skuldersømmene. Skær sømrummene , som ellers vil forhindre skuldrene fra liggende fladt.
3

Match op skuldersømmene med rigtige sider sammen, så hæve den forreste skuldersøm , så det er 1 /2 tommer højere end bagsiden skuldersømmen . Dette vil formindske størrelsen af halsen på forsiden af ​​trøjen , hvor den er størst . Pin sømme sammen .
4

Sammenlign din nye halsudskæring til halsen af trøjen , du ønsker at matche. Hvis halsen stadig er for stor , opveje den forreste søm endnu højere over ryggen og pin den nye søm .
5

Sy begge skuldersømmene med en 5/8-inch sømrum . Stryge åbne sømrum , så sømmen vil ligge fladt mod skulderen.
6

Mål ærme stykker mod den nye arm åbning af skjorten . Bestem hvor meget du skal tage i ærmerne til at passe halsåbningen . Åbn ærmesømmen og sy igen med en større sømrum til at skrumpe ærme åbning.
7.

Sæt ærmerne med rigtige sider sammen .

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil