Hvor finder Webkinz Byttekort
Webkinz Byttekort er baseret off the Webkinz franchise, der er et online community der beskæftiger sig med Webkinz udstoppede dyr. Handlen kortspil tilbyder spillerne en mulighed for at spille en turnering stil udfordring mod andre mennesker . Kortene typer er Base , aktion eller Challenge. En af de trækker til Webkinz samlekort er de sjældne folie kort, som er sjældne og eftertragtede af spillere. En anden populær aspekt er Temakoder inde hver pakke samlekort at indløse præmier gennem Webkinz online spil. Officielle Forhandlere

Kig efter officielle Webkinz forhandlere i USA og Canada. Du kan bruge butikken locator -funktionen på Webkinz hjemmeside for en nærliggende forhandler. Kald videre , før de rejser til butikken, som de kunne være udsolgt af kort.

Online Merchants

Du kan købe kort fra online-handlende såsom Amazon . Fordelen ved at købe gennem online-handlende er evnen til at købe Webkinz samlekort i booster bokse , som indeholder 36 booster packs i hver kasse . Derudover kan du købe tidligere serie af samlekort , som serie 1 og 2 kort.

Auktion websteder

auktionssider, såsom eBay , er andre muligheder for at finde Webkinz kort. Disse sælgere ofte sælge bestemte kort enkeltvis end i et bundt. Dette kan være nyttigt, hvis du leder efter svære at finde kort. Hvis du er på jagt efter specifikke kort, finde dem via auktion sites er det ideelle valg , vil som de officielle butikker eller online-handlende ikke åbne kassen eller booster packs .

Forum

Opslagstavle fra Webkinz fansider er en anden kilde til at finde samlekort . Typisk brugere annoncere kortsalg gennem indlæg , med angivelse af serie -type, pris og detaljer om, hvordan at købe det. Vær forsigtig, når du foretager et køb. I modsætning til auktionssider, du beskæftige sig med den private sælger direkte uden forsikring af en midterste person at beskytte mod svindel.
Craigslist

Du kan skrive en gratis købsannonce under afsnittet samleobjekter Craigslist . Vær opmærksom på, at udstationering på Craigslist kan føre til spam mails fra folk misbruger deres berørende privilegier. Hvis du bliver kontaktet af en privat sælger , er der ingen beskyttelse mod svigagtige tilbud . Derfor får så mange oplysninger som muligt om at udfylde en ordentlig transaktion, før at forpligte sig til et salg.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil