Hvordan kan jeg se knogle fra Ivory i en dames Antique Fan
? Antikke damer fans ofte indarbejde ben eller elfenben i deres lameller . Om ventilatoren er lavet af ben eller elfenben vil påvirke ventilatorens værdi. Tæt observation og et par enkle test kan hjælpe dig med at bestemme, hvad fan er lavet of.Things du har brug
Forstørrelsesglas
Læder handske
Pin
Hot komfur brænder
Show flere Instruktioner
1. En simpel forstørrelsesglas kan bruges til at undersøge fan.

Undersøg dames fan med forstørrelsesglasset. Sørg for, at belysningen i rummet er lyst nok, at du kan se detaljerne i ben eller elfenben del af ventilatoren. En skinnende tekstur peger på elfenben . Hvis den har en mat tekstur , er blæseren sandsynligvis lavet af ben .
2

Undersøg blæseren igen med forstørrelsesglasset. Små sorte eller brune porer i ventilatorens lameller betyder, at det er lavet af ben. Porerne er spor af , hvor blodkarrene engang var. Hvis man i stedet for porer , kan du se linjer kører lodret ned ventilatorens lameller , er den lavet af elfenben .
3

Sæt en læder handske for at beskytte din hånd. Varm stiften ved at holde spidsen mod en varm ovn brænder. Når stiften er helt varm , placeres spidsen mod en af ​​ventilatorens lameller , helst i et område, der ikke er umiddelbart synlig. Hvis den varme pin forårsager lamel at ryge , er det lavet af ben . Hvis det ikke ryger, er fan lavet af elfenben .
4

bruge PIN-koden til let ridse overfladen af en af ​​ventilatorens lameller , igen at vælge et område, der ikke er umiddelbart synlig. Hvis du er i stand til at skabe en ridse let , materialet er mest sandsynligt knogle. Det vil vise sig langt sværere at ridse elfenben.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil