Sådan Find glasisolatorer
Isolatorer har eksisteret siden 1850'erne , og disse tunge stykker af støbt glas har ofte datoen patentet og maker inkluderet i formen. Samlere kigge efter isolatorer af CD-nummer , med farve og undertiden ved maker, som de fleste isolatorer var amerikansk - fremstillet af kendte glas selskaber. At vide hvor man kan finde de gode ting , der gør forskellen mellem et dyrt gennemsnitlig kollektion og en billig enestående samling . Instruktioner
1

Find isolatorer i nærheden af ​​dig . Isolatorer er tunge at sende og der er flere fordele ved at placere dem i nærheden af ​​dit hjem. Du er i stand til at undersøge de stykker for skader og farve og måske endda forhandle om prisen. Ring lokale antikviteter og samleobjekter butikker og bede dem om at ringe til dig , hvis de får isolatorer i deres butik . Hvis du finder isolatorer i nærheden af ​​dit hjem , giver dit navn og telefonnummer til den person . Bed om at blive kaldt , hvis flere isolatorer er placeret. Netværk hjælper.
2

Kig efter isolatorer på samlerobjekter viser i dit område. Besøg på et omrejsende show giver dig mulighed for at se isolatorer tæt , så tjek for skader, og spare på forsendelsesomkostningerne ved at købe dem personligt . De er også et godt sted at netværke med sælgere. Lad sælgere ved, hvad du leder efter; kan de bringe dem, du ønsker til næste show.
3

Watch for isolatorer langs hovedvejen og tage de gamle landeveje , når du rejser . Mange af de elektriske og telefonlinjer løb langs motorvejen , og nogle stadig eksisterer. Hvis du ser isolatorer på gamle poler , find grundejeren og spørge om de isolatorer . Han kan have en spand i garagen.
4

Se online . The National Insulator Association er aktiv og hjælper samlere netværke og lære. Deltag i en webring for isolerende samlere som den findes på cjow.com hjemmeside.
5.

Deltag i National Insulator Association årlige udstilling og netværk med andre samlere og forhandlere. NIA Hjemmesiden giver placeringen af ​​showet for indeværende år og næste år. Også kigge efter lokale isolator klubber i dit område. Der kan være en tæt nok , at du kan deltage i nogle møder, og skabe forbindelser med sælgere.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil