Sådan Reparation en antik Kød Scale
Antikke kød skalaer giver en dejlig stykke historie og kan være et dekorativt supplement til de fleste hjem decors. Meget samlerobjekt og benyttes i handelen i århundreder, der er mange sorter af antikke skalaer på markedet i dag . Reparation man kan udgøre lidt af en udfordring, men kan gøres med en lille indsats. Det skal bemærkes , at gøre det selv kan mindske værdien af ​​din skala , og hvis du interesserer sig for dets ' originalitet og værdi, bør rådføre sig med de mange restaurering veje, exist.Things du har brug
Notebook
Pen
Værktøj
jern eller metal vægtstang - 3 eller 5 £
Afdækningstape
Dele renere Gammelt klude
metal spand
fortynder
5 gallon overdækket spand
tænger
WD-40 smøreolie
Telefonbog
Touch up maling
Sandpapir - fine til medium
Steel uld - fin kvalitet
Internet
Vis Flere Instruktioner

1

Evaluer betingelse af Deres antikke kød skala . Kosmetiske og mindre reparationer kan gøres nemt og til en lav pris. Find mærke og model nummer , hvis du har brug for manglende dele , hvilket gør notater i din notesbog . Hvis din skala er i ruiner, kan være behov for en professionel restaurering job.
2

Check for kalibrering. Hvis din antikke kød skala er i god fysisk tilstand , men viser mærkelige vægte kan calibation være et problem. Med din dumbell for en forudindstillet vægt og bruge de værktøjer til at justere stilleskruen , kan du gøre det nemt. For at kalibrere dreje stilleskruen og sæt din antikke kød skala til nul tom . Placer barbell på skalaen og justere stilleskruen , indtil skalaen læser den nøjagtige vægt vægtstang. Fortsæt med at gøre dette flere gange, indtil skalaen læser ordentligt.
3

Skil din skala for rengøring og vedligeholdelse session. En grundig rengøring af din skala kan være nødvendig , da snavs, støv og snavs over tid vil påvirke ydeevnen. Skil med værktøjer og opretholde en skitse i din notesbog for at angive, hvordan at samle . Det kan hjælpe at bruge malertape til at markere og pen til at nummerere stykkerne , hvis der vil hjælpe dig samle . Hvis du bemærker dele mangler , så kan du ringe til restaurering steder tilgængelige online med fabrikat og model for at se, om de kan få disse dele.
4

Rengør de indvendige dele ved hjælp af forsigtighed. Fjern gunk på beskidte dele ved opblødning i en opløsning af " dele renere" i en metal spand eller bækken . Dette renere er tilgængelig i de fleste Bilreservedelsforretninger . Rustne dele kan lægges i blød i en fem gallon plastik spand med låg , i en opløsning af maling tyndere. Begge disse metoder bør foretages af en voksen i godt ventilerede områder og udvise forsigtighed, når der beskæftiger sig med disse kemikalier. Anbefales neddypning i to til tre dage . Fjern med tang og tørre med gamle klude .
5

Vurdere og gøre gør-det- selv kosmetiske reparationer .

Udfør touch ups på manglende maling, der matchede farven med en lignende maling på den lokale isenkræmmer . Brug malertape til at beskytte alle ikke- malbare dele . Før maling sikre, at eventuelle revner eller boblede områder er blevet slebet væk.

Rengør snavsede krom dele med fint ståluld . Til ekstremt udstenede krom bruger internettet til at finde reservedele. ( Kontroller for lignende model skalaer som at købe en hel en til dele kan være billigere end at købe bare én reservedel . ) Krom farvet sprøjtemaling er også tilgængelige , men undersøge kundeanmeldelser online først .
6

Saml dit antik skala og kalibrere i overensstemmelse med trin 2. . Ved montering bruger smøreolie såsom WD-40 olie bevægelige dele . Hvis din målestok stadig ikke fungerer korrekt, når du gør alt dette, så yderligere dele er enten mangler eller defekt og du bør overveje en professionel restaurering selskab , bruger internettet til at søge efter nogen hæderlige. Ellers er din skala blevet repareret til den bedste af dine evner , og ville tjene som en dejlig dekorativt element .
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil