Metafysiske Egenskaber af Herkimer Diamonds
Herkimer diamanter findes i bakkerne tæt på Herkimer , New York, i den sydvestlige kant af Adirondack Park . Selv kaldte diamanter på grund af deres klarhed og glans , er disse ikke diamanter på alle, men siliciumdioxid, den mest almindelige mineral i jordskorpen . Deres eksklusivitet gør dem særligt efterspurgt af den esoteriske samfund , herunder alternative healere . Mineralet

Herkimer diamanter er en unik form for kvarts krystal, med 18 facetter og to spidse ender . De fleste naturlige kvartskrystaller vokse ud fra og er fastgjort til matrixen , hvor de er fundet. De er enkelt opsiges , hvilket betyder at de har et punkt på blot den ene ende , mens Herkimer diamanter har et punkt i hver ende , og er dobbelt afsluttes. Herkimer diamanter findes i hulrum i Dolomite Rock , der er omkring 500 millioner år gamle. Det menes, at den klippe , hvor de er fundet, var engang blødt ler , så krystallerne til at vokse i begge retninger på en gang.
Hvor

Herkimer diamanter var først opdaget i slutningen af ​​det 18. århundrede i bakkerne omkring Mohawk River Valley i staten New York . Der er to kommercielle miner, Ace of Diamonds Mine og Herkimer Diamond Mine placeret langs Route 28 i Herkimer County. Lignende krystaller fundet i Kina , Ukraine, Afghanistan , Norge og Arizona er undertiden misnamed Herkimer diamanter. De hulrum , hvor disse sten findes ofte foret med Drusy kvarts krystaller og kulbrinter .

Fysiske egenskaber

Herkimer diamanter har en hårdhed på 7 på Mohr skala , som sande diamanter rangerer som en 9 . krystallerne er piezoelektriske, hvilket betyder, at de kan konvertere en form for energi til en anden. Når trykket påføres en Herkimer diamant, er energi udledes i form af varme, lys og elektrisk spænding . Den dobbelt -terminerede arten af ​​disse krystaller gør den piezoelektriske effekt mere udtalt end enkelt -terminerede krystaller af samme mineral. Denne effekt forklarer, hvorfor de er så magtfulde i metafysisk forstand .
Attunement

Herkimer diamant kaldes ofte attunement sten og kan bruges til at tune en person til en anden person, en situation eller en gruppe af mennesker. To mennesker kan holde to sten på samme tid , og derefter bære stenene , når de er fra hinanden, så de er konstant i harmoni med hinanden. To mennesker iført en Herkimer diamant vedhæng , for eksempel, siges at være i stand til at kommunikere telepatisk med hinanden lettere .

Stenene kan også programmeres metafysisk at tune ind i en situation eller en anden persons bevidsthed . De kan derefter bære denne energi healing og omsorgsfulde tanker, og bruges til at hjælpe med at helbrede andre langvejs fra.

Metafysiske Properties

Herkimer diamant krystaller er meget kraftfuld balancer af kroppen og dens følelser. De bør derfor anvendes med forsigtighed . At være dobbelt -termineret giver krystallerne supermagt . Krystallerne forbedre oversanselige perception . I en krystal healing layout, krystallerne øge energien af ​​en anden krystal de er placeret ved siden af. Healere bruger krystaller for deres magt til at frigive energi blokeringer , at påvirke chakraer og som helbredende penduler . Mystiske lære siger, at krystal kan bruges til at helbrede afhængighed og gøre op med giftstoffer.

Når slidt, krystaller bidrage til at forbinde den fysiske krop med det astrale sfære . De kan hjælpe folk huske drømme, men hvis de er slidte natten, kan deres kraftfulde egenskaber gør en drøm ser så levende , at det virker ægte . Ametyst slidt ved siden af ​​Herkimer vil blødgøre sin energi , og du vil huske den drøm, men være udhvilet .
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil