Sådan figur Angles til savning i træ
tømrere, Træsektoren og hobbyfolk afhængige vinkler. Nogle vinkler er standard , andre er komplekse. Vinkler til leddene, også kaldet miters , behøver ikke at være forvirrende. Alle kan skære rene vinkler. De fleste save har forudindstillede vinkler til beregning af fælles nedskæringer. Hvis vinklen er andet end standard , kan en facet firkant hjælpe dig regne det ud. Skær nogle test stykker og tør -fit , indtil du finder den vinkel , du leder for.Things du har brug
retskinne
Facet firkantet
bordrundsav
geringslære
Geringssav < br >
Vis Flere Instruktioner
1

Tegn en fuldskala fodaftryk , ved hjælp af en lineal , på to brædder sammen i vinkler på et stykke affaldstræ . Tegn en anden linje skærer de to bestyrelser , vinkelret på tværs af fodaftryk til at repræsentere vinklen.
2

Åbn en facet firkant ved at adskille tungen fra håndtaget . Anbring håndtaget på facet firkant udenfor omkredsen af fodaftryk. Juster tungen på facet torv med den linje , der repræsenterer vinkel. Sno vingemøtrik på den skrå firkant for at låse i vinklen.
3

Placer facet firkant på en bordrundsav med tungen flush ved siden af ​​den venstre side af bladet . Placer geringslæren på bordrundsav . Skub den fremad og sving hegnet på geringslæren flugter med håndtaget. Lås geringslæren ved at dreje håndtaget.
4

Placer facet firkant på en geringssav hvis du ikke er komfortabel med en bordrundsav eller ikke har en tilgængelig. Anbring håndtaget på facet kvadratisk flugter med geringssav hegnet. Løsn på klingen. Sving kniven til venstre eller højre for at skylle det med tungen på den skrå firkant. Lås bladet i denne position.
5

Skær to test boards ved hjælp af enten bordrundsav med den låste geringslæren eller geringssav med låst blad .
6

Placer Testpladerne på fodaftryk . Hvis vinklen er åbent på den udvendige omkreds af footprint, vinklen er for stejl. Reducere graden på geringslæren eller geringssav 2 grader . Trim bestyrelser og teste igen. Hvis det er nødvendigt Gentag dette trin, indtil vinklen er stram. Hvis vinklen er åben på indersiden af ​​fodaftryk vinklen er for lavt . Nedsæt graden og gentage dette trin.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil