Hvordan man laver et snit mere end 45 grader på en geringssav
Power geringssave er fantastisk til at skære i træ , plast og blødere metaller op til en vinkel på 45 ° , men hvad hvis en større ( eller skarpere ) vinkel er påkrævet? Brug denne simple teknik til at foretage nedskæringer større end en 45 graders angle.Things du har brug
Power geringssav
strimler af træ , 3/4 " tyk (fortrinsvis krydsfiner ) x 1-1/2 " og 4 " brede
søm eller skruer
Vinkelmåler
Vis Flere Instruktioner
1

Sikre et stykke træ på ca 4 " bred til din magt geringssav . Min sav er monteret på en bænk med blokke på hver ende i samme højde som bunden af ​​saven , som denne strimmel er vedlagt.
2

Skær en 1-1/2 " strimler omkring 3 meter lang i halvdelen med saven i en 45 graders vinkel .
3

Fjern 1-1/2 " stykker og vend saven til den modsatte 45 graders mærket og gøre en anden skåret i 4 " base.

På dette tidspunkt 1-1/2 " strimler kan knyttes til 4 " basen linet op med de 2 linier . Jeg fandt det bedst på min sav til at bruge en af ​​de 1-1/2 " strimler (på kanten ) som et afstandsstykke til at montere de to 1-1/2 " stykker for ekstra plads . Juster dette for nødvendigt din sav .
4

Monter de 2 brikker til 4 " base for at danne en ny " hegn " til din sav .
5.

Når emnet skæres med saven på "0" grad mærke , vil det automatisk være i en 45 graders vinkel . 2 udskæringer kan være nødvendig, da det modsatte " hegnet " kan ikke tillade, at emnet skal placeres langt nok ind i saven.
6

Skæring den modsatte side gør en perfekt 90 graders geringssamlingens .
7

Til applikationer, hvor den vinkel er mindre end 90 grader , anvende en vinkelmåler til at måle vinklen for det område, hvor emnerne bliver installeret. På billedet , vinklen er 45 grader.
8

Divider denne vinkel i halve, som vil være 22,5 grader .

Subtracting 22,5 grader fra 45 grader er lig med 22,5 grader .

Indstil din sav på 22,5 grader for at skære vinklen.
9.

Skær begge stykker at danne fælles . Igen kan 2 snit være nødvendigt at skære vinkel korrekt.

*** Brug klemmerne efter behov for at holde emnet på plads , da afstanden mellem den nye " hegn " og bladet er stram og snittet være længere. Bladet kan have en tendens til at "trække " arbejdsemnet (og din hånd) mod bagsiden af ​​saven, hvis den ikke holdes fast.
10

Kontroller pasformen af samlingen. Jo længere ( skarpere ) vinkel, des sværere vil det være at opnå en stram pasform. Brug et skrot stykke til at teste vinkel inden skæring selve emnet.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil