Hvordan man laver en Pheasant Pen
Det kan være meget dyrt at have en anden bygge din fasan pen for dig. Det er derfor i denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du gør det selv og spare pengene til noget sjovere. Instruktioner
1

Forbered layoutet af fasan pen. Du vil højst sandsynligt være at holde baby kyllinger , der er fra fire til fem uger gamle derinde, så du ønsker at give dem masser af plads. 25 til 30 kvadratmeter , der normalt gør det trick . Hvis du vil være at holde ekstra kyllinger derinde , kan du ønsker at gøre det så højt som 40 kvadratmeter.

Vær sikker på at gøre væggene højt nok til at holde chicksinside og eventuelle farlige rovdyr ud .
2

Place ti fod lange indlæg 3 meter dyb i jorden spredt omkring tolv meter fra hinanden. Sørg for at måle , så du placerer de stillinger og lige afstand fra hinanden.

Du ønsker at sikre, at du har indlæg på hvert af de fire hjørner , og hvor du ønsker, at posten gate til at være. Mellem hver af de stillinger , grave en grøft omkring seks inches dyb med seks inches lang ned i jorden.

Læg et lag af tråd , der er blevet galvaniseret i renden . Flare det ud på 2 eller 3 inches nær bunden. Når du er færdig , skal du dække renden i snavs eller grus . Dette vil stoppe rovdyr kan grave under hegnet for at komme ind i kyllingerne .
3

Fortsæt galvaniserede hegn fra jorden hele vejen op til toppen af ​​de stillinger, der danner væggene . Omkring omkredsen af toppen af ​​de stillinger , lå nej. 9 trådhegn over toppen . Dette vil fungere som en kant . Lay flere stykker på tværs af pen bredde for top support netting.

Position 1 eller 2 tandbøjle stillinger på indersiden af ​​pennen til at optræde som teltstænger .

Vedhæft nogle spil fuglenet til hjørnet stillinger, og strække det over toppen , der forbinder det sikkert til hver post for at forhindre noget i at undslippe.
hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil