Hvordan laver Gåture Canes
Hvordan laver vandre stokke . Vandre stokke har været rundt for evigt. Selv på bestemte tidspunkter , de har været ikke kun funktionel , men et fashion statement så godt. Her er en hurtig guide til en meget flot rustik cane.Things du har brug
stykke træ, en komfortabel længde fra din arm til jorden.
Sandpapir
Saw myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Find den perfekte længde pind , fortrinsvis omkring en tomme til en tomme og en halv på det bredeste sted . Sørg for at det er behageligt for dig at holde og bruge funktionelt , om et par inches over fra hvor din hånd dingler og jorden bør være tilstrækkeligt , eller hvad du ønsker. Brug saven og skæres til den ønskede længde.
2

finde håndtaget ende. Du kan vedhæfte et buet håndtag , eller hvis du er heldig nok og havde nok fremsyn og valgte en pind med en buet ende bruge det . Tager sandpapir sand glat håndtaget slutningen af ​​din stok . Nu, hvis du har valgt en pind med bark på det har du et valg . Hvis du foretrækker det naturlige look af bark forlade det, hvis ikke tage sandpapir og sand væk alle beviser på barken .
3

Nu , at du enten har slebet væk barken eller venstre det bliver du nødt til at afslutte. Der er mange produkter derude designet til at hjælpe barken ophold på sukkerrør , bare lave en hurtig søgning på internettet for at finde de bedste af dem . For slebet glatte modeller bruger din favorit bejdse og følg anvisningerne .
4

sidst vil du nødt til at tippe sukkerrør selv. Der er flere tip valg derude , bare se på isenkræmmere for gummipropper . Eller hvis du er temmelig ambitiøs gå til en kobber-eller metalspids , vil du sandsynligvis nødt til enten at finde en eller slå metallet i form omkring spidsen af ​​sukkerrør selv. Enjoy !
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil