Hvordan laver Bamboo persienner
Gør dit eget bambus rullegardiner kan være både udfordrende og givende. Bambus rullegardiner kan forvandle en travl downtown lejlighed rum til en afslappende ø-paradis . Tja , noget som that.Things du har brug
bambus eller bare lamellerne , de kommer i forskellige størrelser
Svovl pulver
Et område at tørre bambus , hvis ikke den præ- tørrede lameller hoteltilbud pneumatisk presse
Punch
Træ base coat og ansigt pels ( Clear)
Træk Snore myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

tage bambus stilke, vil du have at skære dem i strimler eller lamellerne , som vil være essensen af ​​dine bambus rullegardiner .
2.

bambus lameller skal skrælles eller flået og desinficeres med svovl pulver gjort til en løsning. Denne proces med desinficering skal vare ca 10-12 timer.
3

Dette skridt vil vejret spiller en meget vigtig del . Du får brug for masser af sol for dette næste skridt . Du har sikkert gættet, at du bliver nødt til at tørre lamellerne . Den tid det tager, afhænger af den type af bambus du har. Nogle arter som den grønne bambus kan huse op til 100-150 % fugtighed.
4

Når tørret , du bliver nødt til at belægge bambus lameller med et klæbemiddel derefter sætte coatede bambus strimler (forenede ) sammen i forbindelse med en pneumatisk tryk til dannelse af en rektangulær bambus plade, som derefter skåret i flere bambus lameller . De vil hver har en bredde og en tykkelse .
5.

bambus lameller på dette tidspunkt måske lidt ru . Du kan udglatte lamellerne ved slibning og derefter dækket med en base belægning og et ansigt belægning, som påføres på basen belægning.
6

at lamellerne er dækket to gange med belægning, bambus lameller er udstanset således at sætte dem i stand til at rumme pull ledninger.
hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil