Typer af Fletninger til armbånd
Flettede armbånd med til at skabe stil og hovedsagelig bruges som modetilbehør og udtrykke venskab obligationer. Let at lave , disse fletninger blinke på håndled af både børn og voksne . Fletning af en enkelt eller flere farvede tråde er én måde at gøre armbånd. Forskellige stilarter af fletning producere forskellige designs og mønstre for at give armbåndet et unikt look. Historie
indianske oprindelser

Flettet armbånd stammer fra Native American håndværk dannet som en del af den mellemamerikanske traditioner. Armbåndet begyndte at dukke op i 1970'erne . Venskabet armbånd symboliserer et venskab bånd mellem venner

Features
Forskellige sammensnoning stilarter

Nogle af de forskellige typer af sammensnoning teknikker kan nævnes: .

Single, side -knudret fletning . En linje af enlige knob er skabt på en enkelt farve tråd. Normalt lavet på tre eller fire farver , og derefter flettet sammen for at gøre armbånd .

Skråt knyttede fletning . Forskellige rækker i forskellige farver bliver knyttet diagonalt og flettet for at give form af et armbånd .

Vandret knyttede fletning . Tråde bliver knudret vandret og derefter flettet sammen .

Twisted fletning . Her vridning af tre eller fire dele af trådene sammen med til at gøre et sæt. Endelig har alle af dem bliver flettet sammen .

Simple fletning . Denne stil af fletning indebærer ikke knuder og minder en om , hvordan du fletning dit hår. Simpelthen fletning forskellige farvede tråde sammen for at færdiggøre armbånd .
Størrelse
Flettede armbånd kommer i alle former og størrelser

Flettede armbånd kommer i masser af former og størrelser , som varierer per design , stil og aldersgruppen målrettet til at bære det. Normalt er den længde varierer 7-9 inches, men igen afhænger af størrelsen af håndleddet på den person , du ønsker at gave det til . Tykkelse varierer også . Du kan få reel slanke dem eller tykkere dem som en manchet , store runde dem eller flade dem , samt andre stilarter. Du kan have til at vælge en større størrelse , især når du bruger bomuld eller bomuld blandet tråde , fordi de skrumper efter en vask eller når de udsættes for vand .
Insights
p Hvis du planlægger at gøre flettet armbånd, du kan låne eller købe relaterede bøger og lære af dem . Trinene kan synes let , men du er nødt til at udvise forsigtighed , så du ikke gå galt i ethvert andet trin, ellers vil du ende med at gøre en deform armbånd . Undgå at få frustreret, hvis du laver fejl . Fletning kræver tålmodighed , og du har brug for at mestre det . Knot trådene omhyggeligt, så de ikke bliver rodet op . Når du har lært det grundlæggende knuder , vil du være i stand til at skabe dine egne mønstre og designs. Du kan voks trådene , før du begynder fletning til jævn sammenfletning af trådene . Hvis den beregnede mønster begynder at vride , stryge dem flade . Vigtigst er det, have det sjovt , samtidig med at det, og du vil ende op med et perfekt armbånd .
Friendship Bracelet Tradition

Når du får et venskab armbånd , du skal bære det indtil ledningerne falde fra hinanden. Fjernelse af armbånd før dette sker, kan betyde, at der er opstået forskelle mellem venner . Også i nogle traditioner de armbånd gaver symboliserer ønske making. Når armbånd aftager naturligt, så de foretagne drømmeferie.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil