Hvordan man laver en Fake Hidden Blade i Assassins Creed
" Assassins Creed " er en action-adventure videospil udviklet af Ubisoft . Selskabet har udgivet to fortsættelser , som i januar 2011. I det originale spil , du spiller som en snigmorder ved navn Altair der kæmper Templar Order under æra af korstogene. I efterfølgere du spiller som en snigmorder ved navn Ezio , der fortsætter med at kæmpe Tempelridderne og afdække deres masterplan at dominere verden . Begge snigmordere bruge et håndled kniv til at besejre deres modstandere . Du kan også lave en falsk Assassins blade.Things du har brug
Silk tape
Gaffatape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Køb en hule plast eller pap cylinder . Du kan købe en fra nogen større hjem varer eller isenkræmmer . Før du køber den forsøge at sætte din arm gennem det. Sørg for, at det dækker området fra albuen til håndleddet. Sørg for , at det passer komfortabelt.
2

købe en plastik kniv eller kniv . Sørg for, at klingen er sammensat af et plastmateriale for at undgå risikoen for at skade dig selv eller andre .
3

Monter bladet til kanten af den hule cylinder og fastgør den med tape. Brug flere lag af tape, så bladet ikke løsne eller falde. Dette vil være den vigtigste stykke af dit blad.
4

Bær cylinderen igen, og sørg for at det passer komfortabelt . Det bør ikke gå ud over din albue , fordi det kan gøre det vanskeligt at bevæge sig eller bøje albuen. Drej cylinderen , så kniven er placeret direkte bag dit håndled. Dette vil efterligne bladet fra videospillet .
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil