Typer af Railroad Logning Biler
Som logning blev en amerikansk industri storstilet , tømmer selskaber begyndte at eksperimentere med måder at transportere deres varer , især fra fjerntliggende områder. En måde at flytte tømmer var med tog. Der findes flere typer af jernbanevogne , der anvendes til logning , herunder flade biler og andre specielle biler, der kan håndtere bundtede emner, såsom høstet tømmer. Midterstråle Biler

Et center stråle bil er en type flatcar beregnet til at transportere tømmer og andre tunge varer og produkter . En langsgående stålbjælke eller center stråle , ofte i et "I" design , løber ned bilens midten. Det bruges til transport af træ, der allerede er skåret , kaldet dimensionelle tømmer, herunder krydsfiner. Per bilens design, en symmetrisk belastning , med vægten af ​​de varer ligeligt fordelt på hver side af bjælken struktur , er, hvordan bilen er læsset . Ofte kaldet et center stråle flatcar er denne historiske logning railroad bil nu bruges til at trække stålprodukter så godt.

Flatcars

Kendt som den "første godstog bil, " standard flatcars var godsvogne , der startede ud indhaling tømmer og råvarer skovprodukter. Historikere ofte kreditere fundament af jernbanen industrien i Amerika om effektiviteten af ​​flatcar . Designet af bilen dateres tilbage til det tidlige 19. århundrede og består af en flad seng , støttet af to -akslede jernbanen bil hjulkonstruktioner eller lastbiler . Flatcars har formået at forblive driftsklar og er nu brugt til at transportere en bred vifte af last. Mens den forsimplede og flittig design af flatcar har opholdt sig stort set den samme i århundreder , har mange variationer , herunder førnævnte center stråle jernbanen bil.
Gondol Railcar

en gondol motorvogn er en type fragt bil, der kan bære bulkvarer . Disse biler har fire lave mure med en åben top design. I de tidlige dage af industrien, vil disse biler trække stål eller metalskrot og tætte, voluminøse emner relateret til opførelsen af ​​jernbaner. Det kan også bruges til at transportere voluminøse skovprodukter. Historisk set kunne de have været anvendt som en billig løsning til at håndtere logning. I dag er de et logistisk og økonomisk praktisk bil til at flytte bulkvarer cross-country . Bygget til at håndtere tunge byrder , er bilerne udstyret med seks aksler.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil