Hvordan laver man en indisk Tepee for børn at spille
Børn elsker at have miniature huse og strukturer , der efterligner voksen-størrelse bygninger, hvor de kan foregive og rollespil . Design en indisk tipi for dit barn , der kan transporteres indendørs eller udendørs såvel som lagres effektivt. Du kan også tilføje en faux brand pit sammen med senge , der typisk findes i indiske tipier . Brug tepee som et læringsredskab for at indføre dit barn om indianske kulturer. Giv ham med dress-up tøj, så han kan foregive at være medlem af en indiansk tribe.Things du har brug
Queen size flad seng ark , ensfarvet
Blækpenne eller stof maling
4 - mund- dækkende cirkulær tæppe eller tæppe
6 6- mund- lange pinde, ca 1- tommer bredt
Ball sejlgarn eller tynde reb
10 sikkerhedsnåle
1- tommer-dækkende farvebånd , assorterede primærfarver KAYAK Saks myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Vask og tør en dronning størrelse flad seng ark, der er i en solid farve, som hvid eller tan , at efterligne bisonskind . Spred ark over en flad arbejdsflade . Brug permanente markører eller stof maling til at dekorere den ene side af arket med mønstre, såsom geometriske figurer , stick mennesker eller dyr silhuetter .
2

Læg et 4-fods -dækkende cirkulær tæppe eller tæppe på jorden eller gulvet , hvor du kommer til at opføre tipi .
3

Arranger tre 6- mund- lange pinde , der hver ca 1 cm brede side -by- side i en flad bunke med enderne selv med hinanden . Måle 6 inches fra den ene ende af pælen. Flette en 36- tommer stykke sejlgarn eller tynde reb , stramt gennem og omkring hver af pindene syv gange på 6-tommer -mærket ; du væver garnet i en udvidet design 8-tal . Bind off sejlgarn rundt om sig selv i en stram knude; forlade det overskydende garn uncut .
4

Løft vedlagte tre poler. Læg dem i et stativ over midten af ​​den cirkulære tæppe. Stræk benene ud, så de hver hviler lige fra hinanden på omkredsen af ​​tæppet .
5

Lean yderligere tre 6- mund- lange pinde lodret i mellem pindene i stativ. Placer disse sticks lige fra hinanden, så den anden ende strækker sig ud til kanten af ​​tæppet for at danne en cirkulær base. Pak resterende sejlgarn rundt om hele bundtet og binde den til selv at holde tipi rammen på plads. Skær en 18- tommers længde af sejlgarn og pak det omkring pakken. Binde det i en stram knude .
6

afgøre, hvilken side af tipi vil være indgangen . Vend arket langs med den dekorerede side vendt ud . Drapere arket omkring ydersiden af ​​de pinde , så det er åbent i den forreste del af tipi . Træk arket stramt omkring tipi rammen og bringe de forreste sider af pladen inde i tipi rammen. Brug sikkerhedsnåle pin siderne af arket til indersiden af ​​tepee
7

Skær fire til 10 længder på 1 - tommer-dækkende bånd, der er cirka 12 inches lang. ; bruge primærfarver. Bind hver af bånd omkring pindene i centrum af tepee ; forlade enderne af båndet lang.
hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil