# >> Hobbyer, spil >  >> legetøj >> dukker
Instruktioner for Doll- Sized Quilts
Et dukkehus soveværelse vil få en stor dosis af autenticitet med en håndlavet dukke -størrelse quilt på dukken sengen. Dette er en ideel første syprojekt for en ung dukke -elsker, der vil lære det grundlæggende i quilt gøre i miniature. Håndsyning er den foretrukne metode til dette lille version af en stor seng quilt. Patchwork mønster bør holdes ukompliceret , da små mønsterstykker vil være vanskeligt at arbejde med og fade til baggrunden for de færdige dukke quilt.Things du har brug
1/8-yard af seks forskellige bomuldsstoffer
Jern ruler
Ink pen
Saks
quilt nål størrelse 10
Bomuldstråd
1/2-yard pladevat
1/2-yard bomuld musselin
36 sikkerhed stifter myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Jern stofferne flad. Tegn en 2 1/2-inch gitter på hver stof , ved hjælp af blæk pen og lineal . Skær igennem pennen linjer med saksen for at skabe mindst 36 patchwork firkanter.
2

Tråd nålen med 24 inches af tråd og knude ene ende. Hold to pladser i forskellige mønstre med de rigtige sider sammen i den ene hånd. Sy firkanterne sammen 1/4-inch fra kanten med små lige sting .
3

Sy seks rækker seks pladser efter samme metode , skiftevis stof mønstre . Sy rækkerne sammen for at færdiggøre dukken quilt top . Tilføj ekstra rækker til en større quilt.
4

Skær pladevat og bomuld musselin til den nøjagtige størrelse af dukken quilt top . Lag musselin , pladevat og quilt top, højre side op , på en flad overflade . Sæt en sikkerhedsnål i midten af ​​hver quilt firkant for at sikre de tre quilt lag.
5

Stitch gennem alle patchwork sømme for at forbinde lagene og fjern sikkerhedsnåle .
6

Skær en 1- tommer bredt 44- tommers længde af musselin for en dyne bindende. Sy bindingen til den øverste kant af tæppet 1/4-inch fra kanten hele vejen rundt dyne . Fold bindende 1/4-inch to gange og sy den til bagsiden af ​​den færdige dukke quilt.
Hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil