DIY Spirograph

Mange store årgange børn tilbragte fornøjelig regnfulde eftermiddage tegning køleskab illustrationen med en Spirograph . Denne enkle legetøj gør det muligt for børn at skabe indviklede op-art tegninger med en almindelig pen. Indført i 1965 Spirograph er stadig tilgængelig kommercielt i 2010, men du kan undgå bekostning af at købe et sæt . Skab din egen Spirograph med emner, som du allerede har i dit hjem eller kan finde i et håndværk butik , og dine børn kan tilbringe deres regnfulde eftermiddage gør klassiske kunstværk af deres own.Things du har brug
Quilt skabelon plast
Compass KAYAK fin markør
takning saks
Hulning
Bølgepap
Push pins myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner

1

Indsæt en fin- point markør i løbet af et kompas. Brug kompasset til at tegne en 4-tommer cirkel i midten af et ark skabelon plast .
2

Klip cirklen ud ved hjælp pinking saks . Dette vil skabe den gearet kant af den ydre cirkel for din Spirograph .
3

Tegn en 3-tommer cirkel på det stykke af skabelon plastik , du har fjernet fra den oprindelige plade . Skær langs tegningen linje med takning saks . Dette vil skabe en cirkel med gearet tænder på den udvendige kant .
4

Punch fem eller seks huller i gearet cirkel på tilfældige steder. Gøre nogle af hullerne tættere på midten af ​​cirklen , og nogle længere væk . Disse vil være huller , hvor du placerer din pen .
5

Punch et hul i hvert hjørne af den oprindelige plade . Læg oprindelige ark oven på det korrugerede pap. Skubbe en opslagsnålen gennem hver af de fire huller for at holde arket på plads. Placer gearet cirklen i midten af hullet i arket. Put en pen i et af de centrale huller og tegne. Hold gearene i de indre og ydre cirkler matches op, mens du cirkel pennen rundt .
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil