Sjove spil til ældre børn

Voksne kender masser af spil , at yngre børn nyde, fra tag til gemmeleg , men ældre børn kræver mere komplekse spil . Spil til ældre børn kræver ofte brug af en strategi , og de ​​kan være mere tempofyldt end spil for yngre børn . Hvis du introducere ældre børn til en stor nyt spil , dog kan de forblive optaget i timer . Jury & # 039; s Out

Et par spillere har begået en forbrydelse , og de ​​er ved at komme før en jury bestående af deres jævnaldrende ! . For det første skal de træffe afgørelse om kriminalitet og drøfte alle detaljer om, hvordan forbrydelsen fandt sted - alt fra , hvordan de var klædt , hvordan de kom ind gerningsstedet , hvordan de undslap. Så en medlem af parret forlader lokalet , og resten af spillerne kommer til at stille et spørgsmål hver til den resterende kriminelle. Den anden kriminel kommer ind og skal svare på de samme spørgsmål . Hvis deres svar stemmer overens, de kriminelle vinde runden . Hvis en ( eller to, for yngre spillere ) adskiller , mister de runde . Spillet fortsætter med forskellige par kriminelle tager deres skiftes diskutere og derefter at blive afhørt .
All Over

Hvis du har en stor gruppe af børn og en samling af kugler , & quot; All Over & quot; er det perfekte spil at spille. Tegn en linje med malertape langs gulvet , og læg så mange bolde som du kan samle på linjen. Spillere er opdelt i to hold , med et hold på hver side af linjen. Da dommeren opkald & quot; All Over & quot ! ; spilleren kapløb mod midten og kaste eller sparke så mange bolde som de kan over stregen . Spillet fortsætter med alle de spillere, der kaster boldene til den anden side af linjen, indtil det ene hold har succes med at rydde deres side af bolde. Når de gør det , dommeren råber & quot; All Over & quot ! ; igen, og at holdet vinder spillet.
Get ud af fængslet

Lav en trekant ved at binde et reb omkring tre træer, 6 til 7 meter høj , afhængigt af højden af ​​spillerne. Alle spillere skal stå i midten af trekanten. Fortæl dem, at tovene er virkelig toppen af ​​en pigtrådshegn , der når jorden, og at spillerne skal forsøge at komme fri uden at røre hegnet. Spillere er nødt til at bruge deres styrke og balance for at få de første par spillere over hegnet, og deres opfindsomhed til at få de sidste par spillere forbi.
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil