Sådan Cross Gaze Switch

Et kryds blik switch, også kaldet en gennemførelse effekt , er en teknik, der anvendes af etape tryllekunstnere i løbet af en performance. Navnet refererer til kunstgreb gjort ved at krydse dine hænder , mens du kigger i en anden retning og bruge dine lommer til at skifte ud en objekt for en anden. Øv krydset blik switch med salt og peber pakker. Når du bliver dygtige på dette stadium tryllekunstner teknik , bruge det til at imponere dine friends.Things du har brug
11 salt pakker
11 peber pakker
Krydderi holder
Pen kniv
2 stykker papir
Clear tørring lim
filtpen
bukser med lommer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Efterse salt og peber pakker. De vil have en flad grænse på enden , hvor de er limet lukket. Vælg en peber pakke og et salt pakke. Skær en lille slids , omtrent 1/16 tomme væk fra slutningen af hver pakke .
2

Hæld pakkerne på et stykke papir , en pakke pr stykke papir. Bøj papiret i en U-form , omhyggeligt at holde det, så salt eller peber ikke falder ud og bruge papiret som en tragt til at hælde salt i peber pakke og peber ind i salt pakke.


3

Tør de afskårne kanter af pakkerne for at fjerne eventuelle salt eller peber korn , der kan have holdt sig til dem. Lim pakker lukket. Påfør en lille klat lim til de afskårne slidser og tryk pakken ned, udjævning det ud med fingrene , så pakkerne tørre fladt og spalterne er limet lukket.
4

Placer peber pakke i din venstre lomme og salt pakke i din højre baglomme. Put en filtpen på din højre forlomme .
5.

Indstil de øvrige 10 peber pakker på et bord og få en hjælper vælge en ud . Tag den normale peber pakke fra hende og fortælle hende, at du vil have hende til at sætte sine initialer på den.
6

Hold normal peber pakke ud foran dig i din højre hånd , med det ligger fladt mod dine fingre. Sæt din venstre hånd ind i din venstre lomme og ser ned på det, som du gør det, som hvis du søger efter en pen og afhente den modificerede peber pakke. Kig op på din hjælper og tænke på dig selv "Det er der ikke" så du har den rette ansigtsudtryk.
7.

Kig på din højre lomme , og som trækker din venstre hånd ud af din venstre lomme , dække den med din højre hånd og " switch" peber pakker ved at holde den normale peber pakke i din højre hånd med tommelfingeren som du rører din højre hånd håndfladen ned på din venstre hånd , der står over håndfladen op . Dette vil gøre det ud til, at du netop har placeret det normale peber pakke ind i din venstre hånd, når du rent faktisk lige hentet den modificeret en .
8

Indsæt din højre hånd ind i din forreste højre lomme. Slip peber pakke og afhente filtpen . Hånd pennen og den faste peber pakke til din hjælper og har hende underskrive det. Som hun skriver sine initialer , tage den modificerede salt pakke ud af din baglomme med din højre hånd .
9.

Spørg din hjælper til at dække peber pakke med hendes hånd. Tag filtpen tilbage med din venstre hånd og afhente krydderi holderen med den samme hånd. Pass holderen til din højre hånd oven på den modificerede salt pakke. Placere flere salt pakker på bordet og bede din anden hjælper til at vælge én. Tag pakken de pluk i din venstre hånd. Kig og se, at din pen er i din venstre hånd og videregive holderen til din venstre hånd, så at den faste salt pakke er nu synlig .
10

Anbring krydderi holderen på bordet, over resterende salt pakker ; som du gør det , så lad gå af den normale salt pakke , der blev hentet af din hjælper , så det er i bunken af ​​pakker. Hånd pennen og faste salt pakke til din anden hjælper og få hende underskrive det. Bede hende om at dække det med hånden.
11

Saml smagsstof holderen og placere salt pakker tilbage på bordet tilbage i den. Sæt filtpen tilbage i din højre forlomme . Meddele, at du kommer til at gøre de to pakker skifte steder. Har en slags " magisk gestus " som ønsket, og bede dem om at se på de pakker. De vil se, at de ikke har skiftet . Fortæl dem, at du " følte sig" noget ske med dem , derefter afhente salt pakken og rive det åbne langs den limet slids kant og hæld det ud på bordet . Gør det samme med peber pakke til at afsløre , at de har skiftet .
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil