Sådan Start Stjerne Wars Trading Card Games

Star Wars handel -card , roll -playing game er en to-personers -kort og terningespil bygget omkring mytologi af Star Wars filmene . Spil er spillet med modsatrettede spil kort på mindst 60 kort , der svarer til enten lys eller den mørke side af Kraften. Dæk kan ikke have mere end fire af en hvilken som helst kort , og hver deltager er ansvarlig for at bringe begge dæk --- lys og mørke --- fordi de vil skifte frem og tilbage i løbet af flere kampe. Målet er at besejre din modstander ved at opbygge arenaer med en række kort, vindende arena kampe baseret på kort og terninger totaler og besejre din modstander i to ud af tre arenas.Things du har brug
To 60 -card Star Wars handel kortspil (en lys side , en mørk side)
To die (seks -sidet)
Pen
Papir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Bestem hvem vil spille hver side af Kraften . De to parter er lys og mørke. Der er fordele ved at spille som den mørke side , såsom at vinde alle terningkast bånd og spille det første kort . Men efter hver kamp , spillerne skifte side , så fordele i selv ud i løbet af flere kampe.
2

Adskil kortspil (hvis det ikke allerede er gjort ) i lyse og mørke dele af ikke færre end 60 kort og shuffle hvert dæk separat.
3

Vælg syv kort fra den tildelte dæk. Hver spiller trækker og holder syv kort fra sin tilsvarende dæk.
4

Set ud kortene til arenaen områder en ad gangen . Arena områder er hvor kortet kampe finder sted, og er opdelt i rummet , karakter og Ground. Kortene er farvekodede , med blå for Space, grøn for Ground og lilla eller Character . Den mørke side spiller lægger først, derefter skiftes der tages indtil nogen når en kumulativ kort værdi af 30 ( kort punkt værdier er beliggende på deres øverste højre hjørne).
5.

kaste terningen til at bygge spillet -play point. Hver spiller kaster to seks- sidede terninger én gang, med den mørke side spiller går først . Føj mængden af rullen og sammenligne med kortværdien i hånden for at afgøre, hvilke kort du er i stand til at spille .
6

Byg tilføjelser til arena ved at placere kortene gjort brugbare ved din terningkast udgør i arenaer.
7.

Erklær angribere , vælge et mål i Arena områder og kast terningerne til at bestemme magt angriberne . Ruller af fire eller højere "hit" og tage point væk fra den angrebne part , mens ruller af tre eller færre " miss" og ikke tage point væk .
8

Optag skade hver angrebet kort modtager på et stykke papir og overvåge den . Hvis skaden overskridelser kortets værdi , er kortet forkastet og er ikke længere en faktor i kampen. Gentag angreb, går frem og tilbage mellem mørke og lyse side spillere indtil den ene side har besejret kortene i to af de tre arenaer for at vinde kampen. Optag sejren og skifte Tving sider for næste kamp . Afspil frem og tilbage , så længe dit ønske , eller indtil en tidligere bestemt antal match vinder nås.
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil