Spil at undervise en gruppe ældre mennesker

Det vigtigste mål for enhver respekt gruppe af seniorer er at slappe af og hygge sig , og spille spil er en af ​​de bedste måder at opnå det. Spil, der udøver hjernen eller kroppen er altid gode , som er dem, der stimulerer den konkurrencefordel . Men den største fordel , vi får fra at spille spil er den tid vi tilbringer sammen med gamle og nye venner . Ordbog spil

Ordbogen game ( 4 til 12 spillere) er spændende på grund af bluffe involveret. Du skal bruge en uforkortet ordbog , små firkanter af papir, og blyanter til alle. Et usædvanligt ord , ukendt for spillerne , er valgt fra ordbogen af den udpegede " læser ". Hver spiller får en plausibel definition af ordet , skriver det ned på et lille stykke papir , folder det op , og rækker det til læseren . Den læser alle de definitioner, herunder den eneste ene, og hver spiller vælger den, de mener er reel. Spillere, hvis definition er valgt får et point . Spillere , der valgte den korrekte definition får to point. Læseren får to point, hvis ingen vælger den korrekte definition .
Poker
A " pokerfjæs " er et godt aktiv i denne high stakes spil.

Poker er en kortspil for 2 til 10 personer . Det er et spil af drama og spænding , gjort endnu mere spændende ved indsatserne . Poker chips , som bakkes op af kolde hårde øre for den forsigtige , eller ved dollar pålydende værdi for dem med deres blodtryk under kontrol , sætte skub i spillet. Mennesker også spille for chokolade dråber, peanuts , eller en gratis frokost på hjørnet spisested. Spillere af lignende niveauer bør samles .
Aktive spil
petanque kugle er en afslappende udendørs spil på dygtighed.

Duckpin bowling ( 3 til 6 spillere ) , shuffleboard (2 til 4 spillere) , boccia bold (2 til 8 spillere ) og golf (op 4 spillere ) er alle mildt aktive spil, der får seniorer ud af huset. Hvis gruppen af seniorer er stor , kan de opdeles i teams. Teams kan konkurrere mod hinanden i turneringer. Badminton og bordtennis kræver to til fire spillere , er mere aerobic, og kan også spilles i turneringer for at rumme en større gruppe .
Skak og dam
Skak er et spil

dygtighed og strategi . skak og brikker er brætspil for to , der kan spilles på lange tabeller af side-by- side par. Spillere kan ændre par efter deres første kamp er færdig. Skak , sammen med andre sind- fitness -spil, er ofte anbefales at holde den aldrende sind i form. Dam er en hurtigere, mindre udfordrende spil , og nogle mennesker foretrækker lighter viderestilling.

Årtiers Yore Spørgsmål Box
p Dette er et hjemmelavet spil for 2 til 15 spillere, deltagerne kan bidrage til at skabe . Afhængigt af aldersfordelingen af gruppen , skal du vælge to eller tre årtier til at fokusere på , for eksempel 1930'erne , 40'erne og 50'erne . Skriv faktuelle spørgsmål om berømte mennesker, begivenheder og sange på farvede kartotekskort, en farve for hvert årti . Lav tre tilsvarende farvekodede havregryn siloer. Der bør være 25 til 50 spørgsmål kort i hver bin før starting.The første spiller trækker et spørgsmål og får et point , hvis han besvarer det korrekt. Derefter vælger han bin til den næste spiller til at trække fra , og så videre rundt i cirklen .
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil