Familie Vandaktiviteter

Med arbejde og skole , familier er ofte travlt i deres eget liv og har brug for en chance for at omgruppere . Tag en pause fra skole og arbejde ved at nyde en varm sommer dag med din familie. Deltag i familiens vandaktiviteter og give familiemedlemmer en chance for at omgruppere , slappe af og obligation med hinanden. Et par leverancer , familiemedlemmer og vand er alt hvad du behøver for at komme i gang. Beach Spørgsmål Ball

Gå til en nærliggende sø eller nyde denne aktivitet i din pool derhjemme. Køb en badebold og skrive flere spørgsmål om bolden som, " Hvad var højdepunktet i din uge , " " Gjorde du noget spændende på arbejde eller skole denne uge " og " Hvad var din livret parabol du spiste i denne uge? " i permanent markør . Slå bolden til hinanden i puljen og som hver person griber bolden , skal de besvare spørgsmålet under deres venstre tommelfinger .
Water Bottle Relæ

Fyld en stor spand med vand og give hvert familiemedlem en 4 ounce papir kop. Skriv navnet på hvert familiemedlem på en 20 ounce sodavandsflaske , der er ren og tør. Marker et startlinjen og placere den store spand vand ved siden af ​​linjen. Markér en anden linje omkring 20 meter væk, og placerer alle sodavandsflasker på linjen . Familien vil stille op ved startlinjen , og en person vil råbe , "Go ". Hver spiller skal udfylde deres 4 ounce kop fra den store spand og køre til deres flaske til at fylde det op. Den første spiller til at fylde deres sodavandsflaske med vand , vinder spillet .
Water Recreation

Besøg lokale søer , floder og oceaner for at se om vand rekreation aktiviteter for din familie. Nogle aktiviteter til rådighed omfatter kajak, svømning , sejlsport, skiløb , rafting, leje vandcykler , sejlads og dykning. Disse vand aktiviteter vil give familier til at tilbringe kvalitetstid sammen.
Barberskum Off

en rodet vand spil, der er perfekt til baghaven , så prøv en barberskum off . Hvert familiemedlem får brug for en partner. En partner vil dække deres krop med barberskum kun forlader omkring øjnene og munden åben . Vær sikker på at bære gamle tøj som barberskum kan plette dem. Bær beskyttelsesbriller til at holde barberskum fra at gå i øjnene. Når alle har deres partner dækket i barberskum , vil de stå bag en markant linje, der er omkring 10 meter væk. Hver person vil have to eller tre vand kanoner til at skyde på deres partner. Den første person til at sprøjte al barberskum fra deres partner kun at bruge de vandpistoler er vinderen. Partnere skal holde deres hænder bag ryggen , mens deres partner er at skyde vandet.
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil