Kristne spil til Preteens

Der er mange spil for kristne preteens at hjælpe dem med at bryde isen , have det sjovt , og komme til at kende hinanden. En preteen er et barn i alderen mellem 9 og 12 , som kan være en akavet alder for nogle , når det kommer til at gøre venner. Spil er en sjov og nem måde at hjælpe børnene få nye venner. Ice Breaker Spil

En stor isbrydning spillet er " Musical Handshake ", som svarer til " Musical Chairs ". I dette spil, vil børnene gå rundt i lokalet rystende hænder med hinanden, mens musikken spiller . Når musikken pludselig stopper , skal børnene blive parret med nogen. Partnerne vil derefter stille et spørgsmål som : "Hvad er din yndlingsfarve ? " eller noget lignende. Ved afslutningen af spillet, gå rundt i lokalet og spørge, hvad de fandt ud af om hinanden , og hvis nogen af ​​børnene har ting til fælles. Dette vil hjælpe alle kommer til at kende hinanden bedre i en sjov , underholdende måde.
Colors of Life

" Colors of Life" er en pæn spil til spille for at lære om hinanden. Du skal bruge en pose M & M eller lignende slik . Fortæl børnene at få fat i en håndfuld slik stykker og holde på dem . Du kan lave hver farve repræsenterer noget , som gul er til familie , brun er for venner , rød er til skole, og så videre. Børnene vil adskille farverne , og det største antal af farvede slik er, hvad de vil fortælle om sig selv. Hver brik skal være en kendsgerning. For eksempel, hvis en pige har otte gule stykker , vil hun fortælle otte fakta om hendes familie.
Bare det faktum

" Bare det faktum , "vil du gøre op ark med spørgsmål i små firkanter for børn at udfylde. Spørgsmålene kan være ting som, " Ét sted jeg gerne vil besøge, er , " eller " min hobby er," og så videre . Børnene skal besvare spørgsmålene i overensstemmelse med sandheden . Når du er færdig , vil alle papirer skæres op på spørgsmålet firkanter og blandes i en stor hat eller taske. Børnene vil derefter Grib de små torve og begynde tape dem til hinandens rygge. Børnene må ikke tale under denne øvelse. Når du er færdig , vil børnene tage papirerne placeret på ryggen og se, hvem der satte dem der , og hvorvidt den pågældende person var korrekt. Formålet med dette spil er at se, hvad du ved om hinanden , men også for at lære mere om hinanden.
Clipart

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil