Sådan Se en Nebula

Stjerner er født fra gas i dem , og nogle gange oprette dem igen, når de dør. I astronomi , er de kaldet stjernetåger , fra det græske ord for "sky ". Flere typer af tåge findes; Følgende er en forklaring af de former og måder at se them.Things du har brug
Telescope med motor
Kamera
Stjerne diagram /​​katalog
Massespektrometer
Vis Flere Instruktioner
Typer af Nebulae
1

Surround en stjerne med støv placeret, så den reflekterer lyset af stjernen. Dette kaldes en refleksion tåge . Tågen , der omgiver stjernerne Plejaderne i stjernebilledet Tyren er det bedst kendte eksempel på en refleksion tågen .
2

Placer en stjerne inde i en sky af støv og gas, der skifter stjernens farve til en længere bølgelængde af lys eller skærer det ud helt. Dette kaldes en mørk tåge ; du kan se, hvor det er ved de stjerner omkring det , at det ikke skjule . Den Coalsack Nebula i stjernebilledet Skytten er det bedst kendte eksempel på en mørk tåge .
3

Slough off lag af gas fra en døende stjerne , så de omgiver det i en doughnut -lignende form, der kredser om stjernen. Dette kaldes en planetarisk tåge . Ringen Nebula i stjernebilledet Lyra er et eksempel på en planetarisk tåge .
4

ionisere gassen omkring en stjerne , så det giver off lyset af sine egne . Dette kaldes en emission tågen . Emission stjernetåger findes ofte omkring protostjerner og varme , blå stjerner . Den Store Nebula i stjernebilledet Orion er et eksempel på en emission tågen .
Se en Nebula
5

Kontakt en stjerne diagram eller liste over stjernernes objekter , såsom Messier katalog udarbejdet af Charles Messier eller New General Catalog, påbegyndt af Sir William Herschel .
6

Fokuser din teleskop på koordinaterne givet for objektet i kataloget.
7

Kig gennem okularet for et hurtigt blik på tågen . Du vil ikke se tågen i farver på denne måde , da det kræver en time-lapse eksponering for de farver for at være synlige.
8

Vedhæft et kamera til okularet , indstillet til langtidseksponering .
9

Sæt teleskopets motor til at følge positionen af tågen over himlen i den tid af kameraets eksponering.
10

Fjern kameraet, når teleskopet ikke bevæger sig og behandle filmen. Du bør se et billede af tågen i farver, jo længere eksponering , jo mere levende farver .
11

Sammenlign Farven i enhver stjerne i en tåge med sine spektrallinjer registreres i en masse spektrometer. Hver stjerne giver off karakteristiske spektrallinier i henhold til dens temperatur . Hvis stjernens farve er af en længere bølgelængde end sine spektrallinjer siger det skal være, er den stjerne omgivet af interstellare støv .
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil