Hvordan fungerer Color of Light Affect Fisk

? Som kæledyr , små fisk kræver meget lidt vedligeholdelse. En daglig fodring og en lejlighedsvis tankrensning er de væsentligste opgaver, der er involveret i at holde fisk. Også opretholde en ordentlig akvarium belysning er en anden meget vigtig vedligeholdelse problem . Nogle fisk ejere spekulerer på, om farven på det lys, de placerer i tanken , vil have en effekt på deres fisk . Svar

lysfarve ikke har en væsentlig indvirkning på fisk. Mange arter af fisk, herunder de fleste guldfisk , er i stand til at se i farver . Fisk , der udsættes for monokromatisk lys fra en farvet pære vil ikke vise nogen alvorlige tegn på skade eller forvirring. Intensiteten af ​​lys og længden af tid, at de er udsat for lys, kan dog påvirke akvariefisk .
Lysintensitet

intensitet, eller lysstyrke, lys kan påvirke fisk, uanset hvilken farve af lys. Som nævnt tidligere, kan mange akvariefisk se i farver , men deres vision er ikke fremragende. Udsættelse for meget skarpt lys kan skade visse arter over tid, specielt arter , der kan lide at gemme sig i mørke hjørner af tanken og under sten . Blødt lys , selv om det farvet lys , er altid at foretrække frem for en hvilken som helst form for intens belysning i et akvarium .
Varighed af eksponering

Længden af gang, at fiskene udsættes for lys, kan også påvirke fisk, igen uanset farven af lyset. Akvariefisk behandle deres akvarium ligesom det er deres naturlige vane , så deres organer tilpasse til alle omgivelserne , herunder belysning. Fisk har brug for et regelmæssigt mønster for eksponering af en lyskilde og tilbagetrækning fra lyskilden. Det betyder, at ideelt set bør du slå tanken lyset slukket i løbet af dagen og tænde den om natten. Dine fisk vil tilpasse sig til dette mønster , som de svømmer rundt i deres akvatiske hjem.
Ideel Aquarium Belysning

Fisk foretrækker belysning, der bedst efterligner naturligt sollys at de ville modtager i naturen. Bløde, hvide lys fra en fluorescerende pære er almindelige i de fleste akvarier . Du kunne måske bruge en farvet pære, men hvis du gør , stick med "cool" farver, såsom blå eller blå -grøn.
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil