Hvad er forskellen mellem en gul jakke og en Butterfly

? Den gule jakke er en art af aggressiv hveps . Sommerfuglen er også et medlem af insekt familien. Både den gule jakke og butterfly har fire vinger og tre kropsdele ; hoved , brystkasse og mave . Der er imidlertid flere fysiske og adfærdsmæssige forskelle. Videnskabelig Bestil

gul jakke og sommerfuglen er fra samme klasse Insecta ; men de er fra forskellen videnskabelige ordrer. Den gule jakke er fra Hymenoptera orden, en orden, som omfatter myrer og bier . Sommerfuglen er af den Lepidoptera orden , som omfatter møl
Color

sommerfugl kommer i en bred vifte af farver , afhængigt af arten . ; sine skalaer kan være forskellige nuancer af blå, grøn, rød, brun og sort. Den gule jakke hveps er generelt sort og gul. Sommerfugle er farvet på skalaerne i deres vinger , mens den gule jakke krop er farvet .
Social adfærd

Sommerfuglen er en ensom insekt . Den lever alene, bestøver blomster, indtil det er tid til at parre sig. En mandlig sommerfugl leder efter en passende mage og begynder et frieri . Når sommerfuglene har gengivet de adskilt. I modsætning hertil gul jakke hveps bor i en koloni af tusindvis af insekter. De hvepse arbejde sammen om at bygge reden, lægge æg og foder de unge.
Defensive Behavior

Hvert insekt har et andet niveau forsvar . Kvindelige gule jakke hveps har en stinger på spidsen af ​​maven. Det vil stikke et dyr eller menneske , hvis den føler sig truet . Sommerfuglen er forsvarsløs mod rovdyr . Det bruger camouflage , flyvende og mimik til at reducere rovdyr angreb. Nogle arter af sommerfugle er giftige ; dog , at de ikke injicere denne gift . Et rovdyr , der spiser en giftig sommerfugl vil sandsynligvis blive syge.
Kost

Den gule jakke har en diæt af søde nektar , insekter og spindlere , såsom edderkopper. Sommerfugl hovedsagelig spiser flydende fødevarer med rørlignende tungen. De fleste sommerfugle sip nektar fra blomster , mens andre arter vil nippe rådnende frugt væske og animalske væsker.
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil