Farve & Emotion Foreninger

Sight udgør mange mysterier , hvoraf de fleste vi tager for givet. Vores øjne indsamler fotoner fra verden omkring os. Kegler inden for vores øjne registrerer farver. Selv om denne lille splint af lys, som vi kalder " synlige spektrum" kan synes at være vilkårlig i betydning , forskellige farver har evnen til at ændre vores følelser. Reds

En af de højeste og mest levende farver er rød. Ofte forbundet med frygt, vrede , seksualitet og spænding, kan synet af røde forårsage en lille stigning i blodtrykket , " gejle op " din krop ved at påvirke sine binyrerne. Alternativt kan rød også vedrøre stærke følelser betragtes som positive , såsom tillid , magt og mod.
Blå

Modvirkning af kraftfulde og stærke farver rød, blå giver en reaktion på den modsatte ende af spektret. Blå placering i den korte ende af det synlige spektrum er det stik modsatte til rød , placeret på den lange ende af det synlige spektrum . Webstedet for blå kan medvirke til at sænke blodtrykket. Blå fremkalder også fysiologiske reaktioner og følelser i forbindelse med sikkerhed , tillid og pålidelighed.
Lyse farver

Den samlede effekt af lyse farver er en af ​​lykke. Farver som gul forbinde med følelser af optimisme såvel som inspiration. Orange , som gul , producerer energiske følelser ; guld nuancer skabe en følelse af prestige. Hvid repræsenterer følelser af sikkerhed og komfort
Salg Dark farver

Shifting en lys farve til en lidt mørk farve - . Såsom orange til mørk -orange - kan vende dens betydning. Betragtninger appelsin er optimistisk, mørk -orange fremkalder usikkerhed og mistillid. Selv om mange mørke farver producere negative følelser , andre, såsom blå , skabe en følelse af tillid. Mørke lilla skaber følelser af sorg ; sort producerer frygt.
hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil