Sådan Tilslut Bluetooth Headset til PS3

Hvis du elsker videospil , vil du også sætte pris på de nye teknologiske fremskridt, der er gjort i de seneste år. Nu video game spillere behøver ikke at konkurrere lige med hvem der spiller på deres specifikke spilsystem. Multiplayers er nu i stand til at kommunikere via en internetforbindelse og spille mod eller med hinanden fra hele verden ( se reference 2). Selv om det er nemt at forbinde din Bluetooth-headset til at arbejde med din Playstation 3 (PS3 ), vil det tage et par skridt , end det ville at tilslutte et headset med ledning (se reference 1) . Hvad du har brug
Playstation 3
Playstation 3 controller
Bluetooth headset
Bluetooth instruktionsbogen myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tænd din Sony Playstation 3 og din PS3 controller (se reference 1) .
2

Brug din PS3 controller til at vælge " Indstillinger" fra din PS3 startskærm. Tryk på " X" på controlleren for at gøre dine valg. Vælg " Indstillinger for tilbehør " og vælg derefter " Administrer Bluetooth-enheder " (se reference 1) .
3

Tænd Bluetooth-headset. Hver Bluetooth varierer, så du bliver nødt til at konsultere din Blåtands instruktionsbog for at finde ud af, hvordan man korrekt parre headsettet med en anden enhed. Typisk vil du holde den knap, der er placeret på headsettet , indtil lyset på headsettet begynder at blinke (se reference 1) .
4

Registrer dit Bluetooth-headset. "Administrer Bluetooth-enheder " menuen på din skærm vil sige " Der er ingen Bluetooth-enheder , der er registreret . Ønsker du at registrere en enhed? " Vælg "Ja". Vælg derefter " Begin Scan" valgmulighed. Så længe dit Bluetooth-headset er indstillet korrekt op til parring , i henhold til din instruktionsbog , bør der ikke være noget problem med scanningen (se reference 1) .
5.

Indtast den firecifrede bekræftelseskode der er beregnet specielt til din Bluetooth-enhed. Du bør være i stand til at finde denne kode i instruktionsbogen ( se reference 1).
6

Sørg for, at din Indgangsudstyr er indstillet til din Bluetooth. Du kan gøre dette ved at åbne " Indstillinger for tilbehør " i menuen og derefter " Audioenhedsindstillinger "-menuen ( se reference 1) .
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil