Sådan spiller MP4s på PS3'er Brug tommelfinger drev

PlayStation 3- ejere kan udnytte deres konsol som et mediecenter til film , musik og billeder. De USB-porte og intern harddisk giver mulighed for nem adgang til personlige medier . Brugere kan nemt overføre film , herunder dem i MP4-format , til deres konsol . Afhængig af ophavsret egenskaber , må spillerne ikke være i stand til at kopiere filen til harddisken. Uanset status ophavsret, vil de fleste filformater spille på konsollen. Med et par hurtige trin , kan PS3-ejere konvertere deres tv , konsol og en tommelfinger drev i en personlig mediecenter . Instruktioner
1

Slut tommelfinger drev til din computer. Flyt MP4 filer til tommelfinger drev . Højreklik på filnavnet , så svæve over "Send til ". Find USB- drev og klik på navnet drevet. Vent til de filer, der skal kopieres til den tommelfinger drev .
2

Tag tommelfinger drev fra computeren og overføre driveren til PS3 . Du kan indsætte drevet i en af ​​USB-portene på forsiden af ​​konsollen.
3

Brug din PS3 controller til at rulle til fanen Video på Xross Media Bar . Rul ned , indtil du finder det drev , som vil blive mærket " USB-enhed . "

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil