Hvordan laver Light Brown Paint Uden White

Videnskaben om at blande lys og blande maling er meget forskellige. Du kan gøre enhver farve lys, du ønsker, ved hjælp af rødt, grønt og blåt lys , der er kendt som primære farver , men dette gælder ikke , når du blander maling. I stedet kan du gøre enhver farve du ønsker , inklusive lys brun, ved at blande en kombination af cyan, magenta og gul , der er kendt som subtraktive farver , og du behøver ikke at bruge nogen hvid maling til lysere farver. Denne artikel beskriver, hvordan man laver 16 ounce af lys brun maling, men blot gange de beløb i lige store andele til at gøre mere maling hvis required.Things skal du
Gul basismaling
Magenta basismaling
Cyan bund male
Clean plastikbeholder
Målekande
Mixing skeen myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Brug gul som den første maling farve for at gøre lys brun. Hæld 10 fluid ounces basen gul maling i en ren blanding container.
2

Hæld 4 fluid ounces basen magenta maling i beholderen. Hæld 2 fluid ounces base cyan maling i beholderen.
3

Rør indholdet i beholderen ved hjælp af en blanding spoon . Som du røre , vil farverne blande og i sidste ende give lys brun . Hvis det ikke er helt i skyggen , du ønsker , tilsættes lidt mere gul , for at gøre det lettere, eller lidt mere cyan og magenta for at gøre det mørkere. Tilsæt ekstra maling langsomt, indtil du får den lys brun nuance , du ønsker.
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil