Kunstnerisk Fotografi i Graviditet

Mange kvinder vælger at få deres graviditet dokumenteret ved et photo shoot . Maternity fotografer forsøger at fange skønheden i graviditeten ved fremvisning af kroppen af ​​moderen og hendes mange stemninger som babyens ankomst tilgange. Mood

Hvad barsel fotografer forsøger at fange på film er mors glæde og forventning. Som sådan , de fleste barsel fotos indeholder lidt eller ingen bevægelse. Målet er at formidle en følelse af oprigtighed og alvor , der ledsager en større ændring i hendes liv.
Beklædning

Moderen beslutter altid , hvor meget eller hvor lidt tøj hun vil have på. En barsel fotograf kan komme med forslag , men i sidste ende, det er hvad modellen er komfortabel med . Dog normalt hele mave er nøgne ; "bump " normalt er omdrejningspunktet for fotografiet. Nogle kvinder vælger at bære en nederdel, åbne jeans , en wrap eller nederdel på bunden med en trukket op skjorte , bikini top, lille wrap eller intet på toppen. Hvis moderen beslutter at bære noget tøj , kan fotografen bruge lys og varierer sin vinkel position til at sørge for intet viser. Dette er normalt opnås ved at moderen hjælp armene for at dække hendes bryster eller af mor holder noget foran hende . Løst draperet tøj er også almindeligt anvendt som et cover-up .

Positionering

fleste barsel skud silhuet side synspunkter , der tillader fotografen at indfange fuldstændig beskrivelse af den gravide mave. Mulige rejser inkluderer at blive placeret på en baggrund , hælder i en døråbning , siddende på jorden , liggende og selv lejlighedsvis vender kameraet lige på. Det er almindeligt for modellen at ombryde den ene hånd under hendes mave på en bedrift omfavnelse og til at dække hendes bryster med den anden hånd . For fuldstændige silhuetter , ryg belysning - eller en kombination af ryg belysning og sidelys - er normalt bruges , især i sort og hvid fotografi
Far og Søskende

det er almindeligt for enten far til barnet , eller søskende til den nye baby , at være til stede i graviditet fotografier. Faderen kan placeres bag moderen, og wrap armene omkring hendes mave fra en silhuet position eller vender mod kameraet hoved på . Han kan også blive siddende med moderen og hvile hovedet på hendes mave - eller knæle og at kramme maven. Når børn er i fotografiet , de normalt bliver krammet af deres mor eller foregiver at lytte til barnet inde i hendes barn, da de står over for kameraet.
Beliggenhed

Kunstnerisk barsel skud kan tages med overalt modellen er behageligt. Hvis du vælger en udendørs scene , almindeligt tøj eller strand tøj er både passende. Optagelse inde i et studie , hjem, soveværelset eller stuen giver mulighed for mere frihed i dit tøj påklædning .
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil