Instruktioner til Opbygning af en Wood Shot Glass Display

Indsamling shot glas kan være en interessant og nyttigt hobby , uanset om du er en elsker af souvenir State Park shot glas eller en feinschmecker af vestlige film memorabilia. Finde egnede displays til shot glas samlinger kan være svært og en fremragende løsning for dette problem kan være at opbygge en brugerdefineret display fra træ. Dette display kan bygges ved endda begyndt håndværker ved hjælp af grundlæggende materialer og minimal snedkeri værktøjer. Med lidt design tilpasning, kan basisversionen tilpasses til ethvert hjem eller collection.Things du har brug
2 stykker 1/2-inch hårdttræ , 2 inches med 12 inches
1/4-inch tyk træplade , 12 inches med 4 inches
Træskruer
Bor
Bor
Blyant
vaterpas myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Anbring de to hylder på deres kanter , stående op langs på din arbejdsflade . Sæt tyndere bestyrelse på toppen af ​​dem , så de danner en lille tabel . Dette vil være udformningen af ​​dit shotglass display. Mark med en blyant , hvor du vil være at sætte skruer til at fastgøre den tynde bord til hylderne .
2

Bor huller gennem bestyrelsen og ind hylderne , og pas på ikke at splitte overflader hylder. Brug en smule lidt mindre end træskruer . Fastgør brættet til hylderne ved hjælp af to træskruer pr hylde .
3

Bor to huller i bagpladen , direkte under den øverste hylde. Placer hylden på væggen og bestemme den ønskede position. Brug et vaterpas for at sikre, at skærmen er i vater. Når displayet er i det rigtige sted , markere væggen gennem hullerne med en blyant .
4

Bor huller i væggen ved hjælp af markeringerne som en vejledning. Indsæt gipsvæg ankre ind i hullerne i væggen. Anbring skærmen på væggen og sæt det fast med træskruer . For større hylder , vil skruerne skal fastgøres til væggen stutterier , som kan findes ved hjælp af en stud finderen.
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil