Hvordan kan man se Hvis en Vintage Mason Jar er autentisk

Mason krukker, som også er kendt som Ball krukker, har været brugt til hjemmet konservering i mere end 150 år. Vintage Mason krukker er nu populær hos samlere og i nogle tilfælde kan hente op til hundrede dollars. Når du støder på vintage Mason krukker på ejendom salg , vintage butikker og antikviteter messer , er der flere ting, du kan kigge efter for at afgøre, om krukken du har fundet er en autentisk antik . Instruktioner
1.

Kontroller forseglingen og låget. De oprindelige Mason krukker opholdt tætnes med sug , der blev opnået ved rubberizing midten af hætten . Nyere krukker ikke har denne type segl . Sørg for, at ingen af ​​metaldele krukken er blanke , da dette er et tegn på nyere fremstillingen.
2

Undersøg farven. Kig efter akvamarin Mason krukker, som er den tidligste sort, og får deres farve fra jern mangler i glasset. Hold øje med ametyst tonede glas samt; når kunderne krævede klare krukker blev tilsat kemikalier til glasset , der forårsagede krukker til at vende en rødlig -lilla ved kontakt med sollys.
3

Kig efter bobler i glasset. Disse ufuldkommenheder betyde antikke fremstillingsteknikker.
4

Tag din krukke til en antikviteter taksator , der kan analysere krukken for at fastslå dens ægthed .
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil