Sådan Tjek Sølv eller forsølvning

En stor hovedpine for enhver antikke opkøber forsøger at skelne mellem den ægte vare og en efterligning . Et godt eksempel på dette problem er med massivt sølv - og sølv -belagte emner. Forsølvede elementer blev først fremstillet som et billigere alternativ til massivt sølv . Det betyder, at de var designet til at narre folk til at tro, at de var den ægte vare. Der er et par afslørende tegn til at se ud for og endda en videnskabelig måde at finde out.Things du har brug
Forstørrelsesglas
Hallmark leksikon
Digitale vægte
Container
Water hoteltilbud Lommeregner myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
fysiske udseende
1

Kig efter et adelsmærke eller analyse mærke på det stykke . Der er hundredvis af forskellige fabrikantens underskrifter fra hele verden , så det bliver nødt til at ske i forbindelse med et adelsmærke encyklopædi. En løve bevæger sig fra højre til venstre er et tegn på høj kvalitet sølv lavet i London, UK , mens hanekyllinger er mere almindelige på fransk sølv. Amerikanske beslutningstagere tendens til at sætte fremstiller navn snarere end et logo på silver.This er en god måde at finde ud af kvaliteten af et stykke sølv. Problemerne her er , at små sølv ikke altid mærket , og analysen kan smitte over tid.
2

Undersøg stykke for markeringer , såsom "EP" eller " EPNS ". Disse står for galvanisering, den metode, som en brik er forgyldt med et andet metal . EP sandsynligvis betyder, at det er belagt i massivt sølv , især hvis det følges af A1, EPNS er nikkel forsølvning . Disse påskrifter , sammen med stempler , er lovkrav for at sikre kvaliteten af de fremstillede sølvgenstande .
3

granske stykke med et forstørrelsesglas. Kig efter ændringer i farve , hvor pladen er slidt væk for at afsløre uædle metaller nedenunder , områder, hvor sølv er begyndt at tynde og områder, hvor den naturlige glans af sølv er ændret til en mere kornet tekstur . Hvis noget er massivt sølv der bør være nogen ændring i finish , glans eller farve metal, hvis der er det er forsølvede .
Eureka Method
4

stykket afvejes hjælp af en nøjagtig digital skala . Notér målingen i gram.
5

Fyld en beholder til randen med vand og tage en måling af volumen i milliliter .
6

Sænk elementet i beholderen for at fortrænge vandet. Tag en ny måling af , hvor meget vand er i beholderen bagefter i milliliter og trække den fra førstebehandlingen for at få omfanget af stykket.
7

Opdel vægten i gram ved omfanget af den brik for at få en tæthed rating i gram pr millitiers . Hvis det er massivt sølv , vil det være lidt over 10 g /ml. Sølv virkelige tæthed bedømmelse er 10,5 g /ml , men der er plads til fejl hvis gør dette til et hjem .
Hoteltilbud

https://www.danishgame.com © Hobbyer, spil