# >> Hobbyer, spil >  >> hobbyer >> fotografi
Hvordan man laver en lyskasse for Pictures
En lyskasse er en yderst nyttig måde at se på film negativer eller dias , før du beslutter dig for at udskrive dem eller scanne dem til opbevaring på din computer. Mens lyskasser er tilgængelige for køb , hvilket gør den ene er en enkel og ligetil process.Things du har brug
Lysstofrør
Plastæske
Gennemsigtig plastfolie myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner hoteltilbud
1

Find en mellemstor plastboks - måske 18 inches med 12 inches med 12 inches dyb. Du kan normalt finde disse til opbevaring eller som børns legetøj kasser i gør-det- selv ( DIY) eller hjem forbedring butikker
2

I samme butik , kigge efter en lysstofrør - . Helst en helt lukket i en pære holder. Lamper lavet til at belyse et drev eller døråbning er perfekte , da de er lyse og allerede lukket . Kig efter et stykke gennemsigtigt ( eller matteret ) plastfolie så godt.
3

Placer lampen på gulvet i plastboks . Feed strømkablet gennem et håndtag og sæt den i. Anbring plastfolie på toppen. Læg dine dias ud .
4

Når du har sorteret dine dias , vise dem til venner via en projektor, eller endnu bedre, scanne dem ind på din computer og enten udskrive dem eller oprette en webbaseret slide vise .
hoteltilbud

http://www.danishgame.com © Hobbyer, spil