Om kartoffelsæk Løb

kartoffelsæk racer er et spændende spil typisk spillet på skovture eller Børne parterne . Lige som navnet antyder, spillerne placere deres ben i kartoffel sæk og håber fra en startlinjen til målstregen . Hvis kartoffel sække ikke er tilgængelige, mange deltagere hop inde store pudevår . Hvem når målstregen først er vinderen af løbet. Historie

kartoffelsæk løb betragtes som en sport og var en egentlig olympisk sport i 1904. Naturligvis sæk racer er ikke en del af den olympiske nu, men i fortiden var disse løb betragtes som ganske alvorlig. For eksempel i slutningen af ​​det nittende århundrede , kartoffel sæk racer var en almindelig atletisk begivenhed på universitetsområder . College track teams trænet intensivt i løb. Forskellen mellem disse højintensive kollegium begivenheder og børns racer set i dag er temmelig dyb. College niveau kartoffel sæk racere i slutningen af ​​1800'erne havde sækken bundet fast til halsen .

Fleste kartoffel sæk racere valgte at hoppe deres vej til målstregen. Nogle af disse store atleter udført, selv forhindringer i løbet af deres sæk løb. Kartoffelsæk løb var en almindelig form for underholdning for engelske soldater i slutningen af ​​1700-tallet. Soldater dannede op løb for at fordrive tiden , mens i lejren under uafhængighedskrigen .
Funktioner
p Der er så mange varianter af spillet , at de regler og metoder er ofte skræddersyet til en alder af deltageren. Små børn kan spille spillet med begge fødder i kartoffel sæk . De kan også parre op med et andet barn ved at placere en fod hver inde i kartoffel sæk . Efter starten af ​​løbet, deltagerne nødt til at finde ud af, hvordan at flytte sammen . Mange kartoffel sæk racere vælger at hoppe deres vej gennem løbet, selv om nogle putte deres fødder i hjørnerne af sæk eller pudebetræk og forsøger at gå eller løbe deres vej til målstregen.

Størrelse

Race afstande mellem 50 og 150 yards , selvom kurset længde kan skræddersyes til deltagerens evne. \\ Fleste løb køres på bløde overflader, såsom græs , fordi deltagerne ofte falde eller rulle , når de falder over posen eller deres egne fødder .

Overvejelser

Potato sække er temmelig svært at finde. Som anført ovenfor kan pudevår anvendes. Hvis du ikke er tilbøjelig til at have dine pudevår ødelagt , er der også en række steder på internettet , der sælger komplette kartoffel sækkevæddeløb sæt. Links er vist i afsnittet Ressourcer nedenfor.
Advarsel

kartoffelsæk racer kan være farlige. Tripping er fælles og ofte vil racere falde eller rulle. Mest dygtige racere rulle tilbage op og fortsætte løbet. Nogle skoler og lokalsamfund har forbudt kartoffel sæk racer fra messer og marken dage grundet risikoen for skader .