Hvordan til Beat Stage 4 i Need for Speed: Underground 2

udgivet til PlayStation 2 og Xbox i 2004 , "Need for Speed: Underground 2" sætter spillerne i den åbne verden byen Bayview hvor de kan brugerdefinerede opbygge street racerbiler . " Underground 2" features head- to-head løb modes og en karriere -mode , der indeholder fem trin. Stage fire, Coal Harbor East kræver spillerne til at fuldføre 68 samlede løb , herunder 22 kredsløb , 11 sprint , syv afdrift , 12 træk , ni gade X og syv URL løb. Slå Coal Harbor East fase kræver spillerne til at tage først i hver af de 68 forskellige racer. Instruktioner
1

komplet kredsløb , Sprint og URL løb ved at fokusere på at undgå trafik , powerslide gennem kurver og ved at tage så mange genveje som muligt. Disse typer af racer kræver kun du slå din konkurrence i et head-to -head løb fra punkt A til B eller ved at afslutte det nødvendige antal omgange først . Ved at undgå dyre nedbrud skal du slutte komfortabelt foran feltet .
2

Accelerate bruge højre analoge pind ved at trykke op under nedtællingen før hvert træk race . Vent på omdrejningstælleren til at blive grøn og derefter accelerere i gear så hurtigt som muligt , når nedtællingen slutter . Slå din modstander ud af den indledende startlinjen vil give dig mulighed for at vinde de fleste træk løb .
3

Bliv bag dine modstandere for at give dig selv den nødvendige plads til at producere den højeste drivende scoringer mulige . Brug multiplicere zoner til at øge din afdrift score, mens omhyggeligt undgår at ramme nogen vægge, som får dig til at miste din score, mens du glider hen over racerbane. Drift racer kræver ikke dig at fuldføre løbet først , kun, at du afslutte løbet med den højeste afdrift score .
4

Praksis kørsel gennem kurver , før du forsøger at konkurrere i alle Street X racer. Sporene anvendes i Street X racer ligner dem, der anvendes i baneløb , bare mindre og sværere at navigere. At vinde en Street X løb kræver, at du mister så lidt fart som muligt, når du kører gennem kurver.